Σύγχρονο Floral Design

Αγαπητοί,

Σας αποστέλλουμε το παρόν μήνυμα για να σας ενημερώσουμε για τη διεξαγωγή ενός νέου Πιστοποιημένου Προγράμματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τίτλο “Σύγχρονο Floral Design”. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση στο παραπάνω αντικείμενο και απευθύνεται:

1) Σε επαγγελματίες ανθοπώλες, event planners, ανθοδέτες, διακοσμητές φυτωριούχους και λοιπούς επαγγελματίες του κλάδου της ανθοκομίας και της διακόσμησης.

2) Σε φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ ανεξάρτητα με το γνωστικό αντικείμενο.

3)Σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, να εργαστούν σε επιχειρήσεις του χώρου, αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να ειδικευτούν στο συγκεκριμένο κλάδο και να εργαστούν σε αυτόν.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην ασύγχρονη εξ ‘ αποστάσεως εκπαίδευση που σημαίνει ότι η μελέτη του υλικού γίνεται μέσω κατάλληλης πλατφόρμας στο χρόνο που εξυπηρετεί τον/την εκπαιδευόμενο/η. Ταυτόχρονα με την εξ ‘αποστάσεως εκπαίδευση, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και 2ήμερο workshop με πρακτική άσκηση η οποία μπορεί να γίνει δια ζώσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ή εξ’ αποστάσεως (σε ζωντανή σύνδεση). Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα, ο οδηγός σπουδών με τις Θεματικές Ενότητες και το link για την κράτηση θέσης βρίσκονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος 

http://www.floraldesignuop.com/

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το πρόγραμμα στο τηλέφωνο 2721045180 και στα email: floriculture@uop.gr ή floricultureuop@gmail.com

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα Έργου του Προγράμματος